Cacaopoeder, vanille-extract en bezoek de site

Kun je niet gewoon overal kokosmelk proeven? De heerlijke romige smaak gaat bijna altijd gepaard met een zoute sensatie. Het is een duidelijk andere smaak dan gewoon water of zelfs yoghurt. De combinatie is een echte traktatie, en ik wil niet eens afstand doen van de voordelen van dit natuurlijke product. Het gaat zelfs goed samen met koffie.

kokosmelk

Ja, kokosmelk is inderdaad zeker een drank die populair is geworden. En ja, kokosroom is ook heel populair als dessert. Het is inderdaad vrij verrassend eenvoudig te maken. Hoewel, ook vol gezondheidsvoordelen, werkt kokosmelk ook best goed als je het koud kunt vinden als kokosmelk in blik, maar aan de andere kant is kokosmelk een stuk lekkerder als het vers is bereid.

Vervang voor de koffiedrinker een half kopje gezette koffie door een kopje van deze kokosmelk en je bent klaar. Een andere uitstekende combinatie is om een half kopje koffie te vervangen door een half kopje kokosroom en het doet ook wonderen, vooral als je van een sterkere koffiesmaak houdt. Het vanille-extract kan je terugbrengen naar de kindertijd of maakt een anders saaie kop Java tot iets dat nogal opmerkelijk is vanwege zijn eigen smaak. Voor een extra speciaal dessert, maak de koffiesmaak af met een tweede laag vanille-extract en je hebt een verbazingwekkend heerlijke koffietraktatie die iedereen zou moeten proberen.

Klik op de link: valledelsole.nl