miyuki perlen

Miyuki Perlen

Miyuki perlen zijn uitstekend geschikt voor het werken in de Peyote-techniek. Deze kralen kunnen bewerkt worden met een Faden of Nadel. WildFire Faden wordt meestal gebruikt. De kleur varieert van Aquagrun tot Altrosa. De parels zijn ongeveer 1,6 mm groot en zijn er in verschillende kleurvarianten PerlenTrends miyuki perlen. Miyuki perlen is niet alleen geweldig voor het werken in de Peyote-techniek, maar wordt ook gebruikt in andere traditionele technieken voor het maken van sieraden.

Miyuki Perlen zijn in Japan gemaakte glaskralen van de hoogste kwaliteit. Ze zijn perfect voor fijn perlenwerk en zijn van gelijke massa gemaakt. Het kleurbereik is ook vrij groot, waardoor het mogelijk is om een perfecte ketting of armband van perlen te ontwerpen. Om deze reden zijn ze geweldig voor een breed scala aan ambachtelijke projecten. Ze zijn echter niet zo populair voor piercings, dus je moet voorzichtig zijn met je keuze.

Wanneer u een perlen kiest, moet u er een kiezen met een consistente massa. Het merk Miyuki staat bekend om zijn consistentie. De kralen variƫren van klein tot groot, en u kunt de juiste vinden die bij uw stijl past. Ze zijn perfect voor perlendraden en zelfs perlenwebben. Ze zijn zeer veelzijdig en worden wereldwijd door veel perlenenthousiastelingen gebruikt. Er zijn zoveel verschillende kleuren en maten om uit te kiezen, dat het moeilijk kan zijn om te beslissen welke je moet kopen.

Meer info over dit artikel: PerlenTrends